Täysin uuden Ford Ranger -malliston Suomen hinnat

Täysin uuden Ford Ranger -malliston Suomen hinnat on julkaistu

Ford uutiset

9.5.2023

Vantaa 8.5.2023 – Ford on julkaissut täysin uuden Ford Ranger -malliston hinnat Suomessa. Avolavamallien hinnat alkavat 44.509,62 eurosta. Alennetun veron pakettiautoksi muutoskatsastetun auton hinta on alkaen 45.486,96 euroa sisältäen muutostyön kustannukset. Hintoihin lisätään liikkeen toimituskulut.

Ranger-mallit Raptoria lukuun ottamatta valmistetaan Fordin Silvertonin tehtaalla Etelä-Afrikassa, ja ensimmäisiä täysin uusia Ranger-malleja odotetaan Suomeen alkukesästä.

Täysin uusi Ranger Wildtrak 1 ensiesitellään Suomessa Jyväskylän Kuljetusmessuilla 25.-27.5.


Myyntimenestys Euroopassa ja Suomessa

Ranger on ollut menestys yhtiölle jo pitkään. Euroopassa se on hallinnut avolava-autojen markkinaa ollen mantereen myydyin pick-up jo vuodesta 2015 alkaen. Suomessakin Ranger on noussut tänä vuonna pick-up-segmentin kärkeen. 2 Menestystä on osaltaan siivittänyt N2G-kevytkuorma-autojen kysyntä.

”Kiinnostus Rangeria kohtaan on suuri ja toimitusaikamme ovat varsin kohtuulliset. Uuden entistä laajemman ja monipuolisemman Ranger-malliston myötä voimme tarjota asiakkaidemme eri tarpeisiin juuri sopivan vaihtoehdon, joten odotukset tälle vuodelle ovat todella positiiviset”, toteaa Oy Ford Ab:n hyötyajoneuvojen myyntipäällikkö Petteri Pajanen.


Kaikkien aikojen laajin Ranger-mallisto

Täysin uudessa Ranger-mallistossa on runsaasti vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin:

  • kestävät työjuhdat Ranger XL ja XLT
  • off-road-käyttöön optimoidut Ranger Tremor (uusi), Wildtrak, Wildtrak X (uusi) ja Raptor
  • ylelliset Ranger Limited ja uusi premium-malli Ranger Platinum V6 diesel

Rangerin voimanlähteenä on suorituskykyinen 2.0 Ford EcoBlue-dieselmoottori, josta on saatavana 170 hv ja 205 hv tehoversiot joko manuaali- tai automaattivaihteistolla. Platinum-mallissa on 240 hv 3.0 Ford EcoBlue-dieselmoottori.


Lastattu täyteen uusia ja parannettuja ominaisuuksia

Täysin uusi Ranger nostaa jo ennestään erinomaisen avolavamallin uudelle tasolle muun muassa seuraavilla uudistuksilla:


  • uudistettu alusta ja kori
  • uudet moottorit (vääntöä jopa 600 Nm)
  • kaksi erilaista nelivetoa
  • kolme erilaista vaihteistoa
  • uusia teknologioita vakiovarusteena XL-mallista alkaen ja entistä kattavampi vakiovarustelu
  • uusi mittaristo ja keskikonsoli
  • entistä parempi yhdistettävyys - SYNC 4 ja FordPass Connect -modeemi
  • EuroNCAP viisi tähteä
  • uudistetut sisätilat ja verhoilut
  • täysin uudet mallit: Platinum, Tremor ja Wildtrak X
  • Tremor ja Wildtrak X -malleissa vakiona Bilstein OffRoad -jousitus korotetulla maavaralla ja Trail Turn Assist -toiminnolla.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


1 Ranger-malliston CO2-päästöt 221-315 g/km ja polttoaineenkulutus 8,4 – 13,8 l/100 km (Fordin testiarvot).

Vaiheen 6c (N1) ja 6d TEMP (M1) -moottorien ilmoitetut polttoaineen/energian kulutusarvot ja CO2 -päästöt on mitattu noudattaen EU-asetusten (EY) 715/2007 ja (EY) 692/2008 teknisiä vaatimuksia ja erittelyjä, joita on muutettu viimeksi asetuksella (EU) 2017/1151. Polttoaineenkulutus ja CO2 -päästöt voivat koskea ajoneuvomallia eivätkä tavallista autoa. Käytetty standardinmukainen testausmenettely mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuden lisäksi ajotapa ja muut ei-tekniset tekijät vaikuttavat polttoaineen/energian kulutukseen ja CO2 -päästöihin.

2 Ford raportoi Euroopassa myyntinsä 20 perinteisellä markkinallaan: Alankomaat, Belgia, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari. Suomen rekisteröintitilastot Netwheels.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Automaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Automaa