Alkaen 60 590 € (sis. toim. kulut)

Ford Mustang Mach-E

Alkaen 60 590 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

MUSTANG MACH-E. TÄYSSÄHKÖINEN SUV.

Esittelyssä Mustang Mach-E: Fordin ensimmäinen täyssähköinen SUV-katumaasturi. Veistoksellista muotoilua, huipputeknologiaa ja jopa 610 km:n toimintamatka yhdellä latauksella.

Mustang Mach-E on täyssähköinen SUV-katumaasturi, joka kaasun polkaisulla kiihtyy välittömästi. GT-mallin kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin tunnissa on vain 3,7 sekuntia.

Valmistaudu rakastumaan ajamiseen aina uudelleen ja uudelleen.


 • Ford Mustang Mach-E
 • MUSTANG MACH-E AWD-NELIVETO

  Enemmän suorituskykyä, parempi kiihtyvyys ja myös runsaampi vakiovarustelu.

 • Kahdella moottorilla toteutettu neliveto tuottaa tehoa etu- ja taka-akseleille ja tarjoaa palkitsevan ja dynaamisen ajokokemuksen.

 • Tutustu AWD-nelivetomalliin Ford.fi-sivuilla • Ford Mustang Mach-E
 • MUSTANG MACH-E RWD

  Toimintamatka jopa 610km. Lataus nopeus pikalatausasemalla jopa 150kW. Uusi, innovatiivinen puhelin avaimena toiminto. Lukuisat kuljettajaa avustavat teknologiat viimeistelevät ajonautinnon.

 • Tutustu RWD-malliin Ford.fi-sivuillaSisältä

VISUAALISTA INTUITIIVISUUTTA

Linjakas 15,5" näyttö toimii kotina SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmällemme, joka sisältää pilviyhteydellisen navigoinnin, langattomat päivitykset ja Wi-Fi-mahdollisuuden auton sisällä. Ford SYNC 4A on pilvipalveluun yhdistetty auton viestintä- ja viihdejärjestelmä. Yhteydet pilvipalveluun mahdollistavat edistyneen reittisuunnittelun ja luonnollisen puheentunnistuksen. Älypuhelimen integrointi langattomasti, sähköauton latauksen hallinta, intuitiivinen 15,5" kosketusnäyttö ja useat muut varusteet tarjoavat autoosi täysin uudenlaisia yhteysominaisuuksia.

AVUSTAJASI AJOMATKOILLA

Edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat, täysin uuden sukupolven yhteysominaisuudet ja innovatiivisen muotoilun yksityiskohdat: Mustang Mach-E tarjoaa vaivattoman ja nautinnollisen ajokokemuksen, joka on kuin juuri sinulle tehty. Astu tyylikkääseen ja hienostuneeseen ohjaamoon käyttämällä älykästä avaimetonta E-Latch avaus- ja lukitusjärjestelmää. Sisätiloissa on puolestaan lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat entisestään täyssähköauton ajokokemusta. Esimerkiksi intuitiivinen yhdellä polkimella ajo takaa tasaisen ja vaivattoman ajon, ja kolme valittavissa olevaa ajotilaa hienosäätävät auton suorituskyvyn asetuksia juuri sellaisiksi kuin haluat. Uuden sukupolven liitettävyysominaisuudet, kuten FordPass Connect ja Ford SYNC 4A, antavat sähköiselle katumaasturillesi ennennäkemättömät yhteysmahdollisuudet.

TAVARATILA

Oli kyse sitten seikkailusta tai kauppareissusta, käytännölliset tavaratilat auton molemmissa päissä tarjoavat monikäyttöistä säilytystilaa kaikenlaisille matkoille.

Ominaisuudet

SUORITUSKYVYN UUSI ILMENTYMÄ

Mach-E kiihtyy tasaisesti ja lähes äänettömästi nollasta sataan kilometriin tunnissa jopa vain 3,7 sekunnissa. Ja yhdellä latauksella se tarjoaa jopa 610 km:n toimintamatkan. Mustang Mach-E on saatavilla kahdella akkuvaihtoehdolla, jotka molemmat ovat saatavilla sekä RWD-takaveto- että AWD-nelivetomalleihin. Mach-E:n Standard Range -akulla (vakiotoimintamatka, 75 kWh) voidaan ajaa jopa 440 km täyssähköisesti. Extended Range -akun (laajennettu toimintamatka, 98 kwH) toimintamatka on jopa 610 km yhdellä latauksella.

MATKAN SUUNNITTELU

Sähköautojen EV-matkasuunnittelu (EV Trip Planner) antaa sinulle täyden varmuuden tien päällä. Aseta määränpää ja järjestelmä suunnittelee reittisi akun varaustilan ja käytettävissä olevien julkisten latausasemien perusteella. Voit myös suunnitella reittisi etukäteen. Aseta vain määränpääsi ja etsi latauspisteitä FordPass-sovelluksen avulla. Lähetä sitten reitti suoraan autosi SYNC 4A -järjestelmään.

ANNA AUTON HUOLEHTIA PYSÄKÖINNISTÄ

Kun älykäs aktiivinen pysäköintiavustin on aktivoitu, järjestelmä tunnistaa sopivan tasku- tai rinnakkaispysäköintiruudun ja ohjaa auton siihen tai siitä pois. Peruutus- ja sivupysäköintiavustin ilmoittavat äänimerkillä, kun olet liian lähellä ympäristöäsi.

KOKONAISVALTAISTA HAVAINNOINTIA

360 asteen kamera auttaa sinua olemaan tietoisempi ympäristöstäsi. Teknologiassa käytetään neljää erillistä kameraa, jotka on sijoitettu ajoneuvon ympärille (etusäleikköön, takaluukkuun ja molempiin sivupeileihin). Niiden näkymät yhdistetään SYNC 4A -näytöllä, jotta saat kattavan kuvan Mustang Mach-E:n ympäristöstä.

PUHELIN AVAIMENA

Mustang Mach-E ei vaadi perinteistä auton avainta. Sen sijaan se havaitsee sinun lähestyvän, muodostaa yhteyden puhelimeesi, avaa ovet automaattisesti ja mahdollistaa auton vaivattoman käynnistämisen.

SÄHKÖINEN AWD-NELIVETO

Edistyksellinen kahdella sähkömoottorilla varustettu AWD-neliveto nostaa riman korkealle. Etu- ja taka-akseleiden sähkömoottorit parantavat suorituskykyä ja auttavat selviytymään haastavistakin ajo-olosuhteista.

LATAA KOTONA

Säästä aikaa ja rahaa lataamalla Mustang Mach-E kotona. Lataamalla Fordin kiinteällä latausasemalla, on jokaisen jopa 600 kilometrin toimintamatkan verran virtaa, joka kattaa suurimman osan matkoistasi.

KÄTEVÄ TIEN PÄÄLLÄ

Mustang Mach-E:ssä on tasavirtakäyttöinen korkeatehoinen latauskyky. Se tarkoittaa, että voit lisätä toimintamatkaan 119 kilometriä vain 10 minuutissa korkeatehoisella latausasemalla.

*Saatavilla vain Extended Range:n yhteydessä.

** Ford Mustang Mach-E GT on saatavilla Euroopassa vuoden 2021 lopussa. Fordin alustavat testitulokset perustuvat testausmenetelmään, jossa käytetään 1 jalan (n. 30 cm) mittaista rullaavaa lähtöä.

*** RWD, extended range -akku DC-pikalatauksella (tasavirtalatauksella)

**** Testattu täydellä latauksella. WLTP-menetelmällä (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) arvioitu toimintamatka koskee Ford Mustang Mach-E GT -mallia, jossa on Extended Range -akku. Todellinen toimintamatka riippuu olosuhteista, kuten ajokelistä, ajotavasta, auton kunnossapidosta ja litiumioniakun iästä.

***** Ford Mustang Mach-E GT -malli, Extended Range -akku tasavirtapikalatauksella

[1] Perustuu täyteen lataukseen. Arvioitu toimintasäde Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure -testausmenetelmällä (WLTP) koskee RWD-mallia, jossa on extended range -akku. Todellinen toimintasäde vaihtelee ajo-olosuhteiden, ajotavan, ajoneuvon ylläpidon ja litium-ioni-akkujen iän mukaan. Lopulliset WLTP-luvut ovat saatavilla vuonna 2020.

[2] Laskettu sähkömoottorien maksimituoton mukaan akun huipputeholla. Tulokset voivat vaihdella.

[3] Rakenna oma Ford-osiossa näet Oy Ford Ab:n suositushinnat sisältäen toimituskulut 600 €. Jälleenmyyjän valinnan jälkeen näet kyseisen jälleenmyyjän hinnat.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Automaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset AutomaaArviot