Alkaen 35 286 € (sis. toim. kulut)

Uusi Ford Kuga

Alkaen 35 286 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

UUSI FORD KUGA LADATTAVA HYBRIDI


Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen.

Ford sähköistää mallistonsa, ja uusi Kuga on saatavilla hybridinä (HEV) ja ladattavana hybridinä (PHEV).

Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman ja hiljaisemman SUV-ajokokemuksen.

Saatavilla ovat myös EcoBlue –dieselmoottorilla varustetut etuveto- ja AWD-mallit, sekä EcoBoost-bensiinimallit.

Valinta on sinun.


Lue myös

FORD KUGA LADATTAVA HYBRIDI (PHEV) – EUROOPAN MYYDYIN LADATTAVA HYBRIDIMALLI VUONNA 2021


Saumaton yhdistelmä bensiini- ja sähkövoimaa

Kugan edistyksellinen ladattava hybriditeknologia yhdistää akkukäyttöisen sähkömoottorin 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Hybridiakun voi halutessaan ladata kotona tai julkisilla latausasemilla. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia lataa akkua ajaessasi. Täyteen ladattuna Kuga ladattavan hybridin toimintamatka täysin sähköisessä ajossa on jopa 56 km, ja toimintamatka hybridiajossa jopa 748 km. Kuga ladattava hybridi on tilattavissa. Toimitus vuoden 2021 kesällä. Kysy lisätietoja toimitusajankohdasta Ford-liikkeestä.

Automaattisesti latautuvaa taloudellisuutta

Itselataava Kuga Hybrid AWD on nyt saatavilla polttoainetaloudellisella 2.5 litran bensiinimoottorilla, johon on yhdistetty akkukäyttöinen sähkömoottori. Auton hybriditeknologia hyödyntää energiaa, joka yleensä menee hukkaan hidastaessa vauhtia tai kun jarrutetaan. Suurempi akku voi varastoida enemmän energiaa, joten tuloksena on parempi polttoainetaloudellisuus ja lyhyet matkat voidaan ajaa pelkällä sähköllä.

Fiksumpi dieselvaihtoehto

Ford Kugaan on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi, sekä päästöjen pienentämiseksi.

Tinkimätöntä suorituskykyä

Kugan 1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori hyödyntää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa, joten tuloksena on erinomainen tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus. 150 ja 182 hv:n moottorivaihtoehdot tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja matalemmilla CO2-päästöillä.
Kaikki KUGA Mallit  • KUGA Titanium
  • KUGA Titanium

   Suositushinta alkaen
   35,286.35€   • KUGA Titanium X
  • KUGA Titanium X

   Suositushinta alkaen
   46,164.61€   • KUGA ST-Line
  • KUGA ST-Line

   Suositushinta alkaen
   41,565.17€   • KUGA ST-Line X
  • KUGA ST-Line X

   Suositushinta alkaen
   45,822.91€   • KUGA Vignale
  • KUGA Vignale

   Suositushinta alkaen
   47,623.25€ Sisältä

TARPEISIISI MUKAUTUVAT SISÄTILAT

Ford Kugan dynaamiset sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Älykäs tilankäyttö tarjoaa sinulle runsaan, 612-litraisen tavaratilan. Toivoisitko hieman lisää jalkatilaa takana matkustaville tai entistäkin enemmän tavaratilaa? Takaistuimet liukuvat eteen- ja taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa eteenpäin liu'utetuna saat jopa 67 litraa lisää tavataratilaa taakse. Voit siis sanoa hyvästit tavaratilan riittämättömyydelle.

Ominaisuudet

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJASI AJOMATKOILLA

Fordin kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät ajamisesta miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa nopeuttasi automaattisesti edessä olevan ajoneuvon nopeuden perusteella. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Ajolinja-avustin helpottaa ohjausta ja auttaa pysymään kaistan keskellä tiemerkintöjä seuraamalla.

PARHAAT PUOLET SAMASSA PAKETISSA

Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2.5 Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

OTA HALTUUSI UUDET YHTEYSOMINAISUUDET

Virtaviivaiset linjat, ensiluokkaiset materiaalit ja ylivertainen viimeistely: Kugan jokainen yksityiskohta on suunniteltu sinua ajatellen. Edistykselliset teknologiat avustavat jokaista ajomatkaa ja tekevät ajamisesta entistäkin miellyttävämmän. Näihin teknologioihin kuuluu myös älypuhelimesi Ford Pass-sovelus, jolla saat yhteyden Kugaasi mistä tahansa.

ITSELATAAVAA TEHOKKUUTTA

Ford Kuga itselataava hybridi (täyshybridi) on saatavilla polttoainetaloudellisella 2,5-litraisella bensiinimoottorilla, johon on yhdistetty akkukäyttöinen sähkömoottori. Itselataava hybridi on saatavilla joko etu- tai AWD-nelivetona. Auton hybriditeknologia hyödyntää energiaa, joka yleensä menee hukkaan hidastaessa vauhtia tai kun jarrutetaan. Suurempi akku voi varastoida enemmän energiaa, joten tuloksena on parempi polttoainetaloudellisuus ja lyhyet matkat voidaan ajaa pelkällä sähköllä. Ladattavan hybridin tavoin hybridissä on ajomukavuutta parantava automaattivaihteisto vakiona.

VIIDEN TÄHDEN TURVALLISUUTTA

Erinomaisista turvaominaisuuksista kertoo Kugan saamat viisi tähteä Euro NCAP -törmäysturvallisuustesteissä, jotka suorittaa Euroopan johtava riippumaton turvallisuusorganisaatio. Ford Kuga menestyi myös uusissa, kahden viikon mittaisissa Assisted Driving (avustetun ajon) -testeissä ja sai yleisarvosanan 'Good' (Hyvä). Tämä kertoo Kugan erinomaisista turvaominaisuuksista kautta linjan.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Blazer Blue

 • Ulkoväri

  Frozen White

 • Ulkoväri

  Chrome Blue

 • Ulkoväri

  Agate Black

 • Ulkoväri

  Solar Silver

 • Ulkoväri

  Moondust Silver

 • Ulkoväri

  Magnetic

 • Ulkoväri

  Diffused Silver

 • Ulkoväri

  Sedona Orange

 • Ulkoväri

  Lucid Red

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Automaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset AutomaaArviot