Ford Liikkumisturva

Ford Liikkumisturva - saatavilla vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä

Ford liikkumisturva on lisäpalvelu Fordeille, jotka huolletaan säännöllisesti Ford-liikkeessä. Palvelu on voimassa myös liikennevahingoissa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli. Ford Liikkumisturva kattaa koko läntisen Euroopan* ja on voimassa 12/24 kuukautta huollon suorittamisesta. Uuteen autoon se voidaan aktivoida jopa 60 kuukaudeksi.


Matkan katkeaminen / Matkan jatkaminen

Liikkumisturva auttaa, jos esim. 

 • autoon on tullut mekaaninen tai sähköinen vika
 • polttoaine on loppunut tai on tankattu väärää polttoainetta
 • rengas on puhjennut
 • avaimesi ovat kadonneet tai jääneet auton sisälle


Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä, voit jatkaa matkaasi sopimuksen mukaan:

 • taksilla
 • junalla 1. luokassa
 • lentokoneella turistiluokassa, jos junamatka ylittää 600 km
 • tai annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan A-C -luokan ajoneuvon korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi (3) päiväksi. Tällöin sinun on noudatettava auton vuokraajan asettamia ehtoja sekä maksettava polttoaine ja kaikki ylimääräiset kustannukset (kuten vakuutus ja takausmaksu). Ford Liikkumisturva maksaa tällöin auton vuokrauksen ja rikkoutuneen autosi hinauksen. 


Hotellimajoitus

Ford Liikkumisturva varaa ja kustantaa sinulle hotellihuoneen (keskitason kolme tähteä tai vastaava) sekä hotellin aamiaisen enintään kahdeksi (2) yöksi, edellyttäen, että autoasi ei voida korjata samana päivänä, olet yli 50 kilometrin päässä asuinpaikastasi ja haluat jäädä paikan päälle yhdeksi tai useammaksi yöksi odottamaan autosi korjauksen valmistumista etkä hyödynnä vuokra-auton käyttöä.Kysy lisää FORD -edustajaltasi Liikkumisturvan lisätiedot ja ehdotKUN TARVITSET APUA

 1. Soita numeroon +358 9 7252 2022, valinta 4.
 2. Ilmoita nimesi sekä ajoneuvosi rekisteritunnus, käyttöönottopäivämäärä, kilometrilukema, malli ja väri.
 3. Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta soitat.
 4. Kerro lyhyesti ajoneuvosi viasta tai ongelmasta.
 5. Sovi palvelukeskuksen kanssa tarvittavista ja korvattavista palveluista sekä jatkotoimenpiteistä.


*Ford Liikkumisturva kattaa koko läntisen Euroopan, johon luetaan Suomi, Alankomaat, Andorra, Belgia, Bulgaria, Espanja (myös Kanarian saaret), Gibraltar, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia (myös San Marino ja Vatikaani), Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Norja, Puola, Portugali (myös Madeira ja Azorit), Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi (myös Liechtenstein), Tanska, Tsekki, Turkki (sekä Euroopan että Aasian puoli), Unkari ja Viro. 

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Automaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset AutomaaArviot