FORDPASS-SOVELLUS

FORDPASS-SOVELLUS

 • Yhdistä autosi FordPass-sovellukseen.
 • FORDPASS-YHTEYSOMINAISUUDET

  Älykkäämpiä yhdessä. Luo yhteys FordPass-sovelluksen ja FordPass Connect* -modeemin välille, niin saat käyttöösi laajan valikoiman älyominaisuuksia. Kun yhteys on luotu, autosi on yhteydessä ympäröivän maailman kanssa, ja se pitää sinut ajan tasalla autoasi koskevista tiedoista sekä pitää sinut aina liikkeellä.

  TIEN PÄÄLLÄ TYÖN MERKEISSÄ?

  Tutustu tällöin FordPass Pro -sovellukseen. Olemme suunnitelleet sen erityisesti liiketoiminnan älykkyyden ja yhteenliitettävyyden parantamiseen. Sovellukseen voidaan liittää jopa viisi ajoneuvoa.  ETÄLUKITUS

  ETÄLUKITUS

  Sinun ei tarvitse enää koskaan pohtia, lukitsitkohan autosi ovet. FordPassin avulla voit lukita ja avata ovet etänä mistä tahansa ja jatkaa päivääsi huoletta.

  ETÄKÄYNNISTYS

  ETÄKÄYNNISTYS

  Kylmä aamu? Autosi on lämmennyt ja ikkunat kirkastuneet jo ennen kuin olet saanut kengät jalkaasi. Etäkäynnistyksen avulla autosi on valmiina lähtöön silloin kun sinäkin.*

  SECURIALERT

  SECURIALERT

  SecuriAlert tarjoaa mielenrauhaa. Se lähettää älypuhelimeesi ilmoituksen, jos ovien lukitus tai ovet avataan – myös kopioidulla avaimella.

  AUTON SIJAINTI

  AUTON SIJAINTI

  Etkö löydä autoasi vilkkaalta pysäköintialueelta? Tai lainasitko sitä ajoon jollekin muulle? Ehkä haluat tarkistaa, että autosi on siellä, minne jätit sen. FordPass-sovellus kertoo sinulle ajoneuvosi viimeisimmän tallennetun sijainnin kartalla.


  Latausaseman haku

  Latausaseman haku

  Löydät helposti latausasemat läheltäsi tai matkan varrelta ja saat tietoa laturityypeistä sekä palveluista, joista voit nauttia odotuksen aikana. Voit myös antaa auton tehdä työt matkan aikana ja antaa sen valita latauspisteen tarvittaessa.

  Tarkista toimintamatkasi

  Tarkista toimintamatkasi

  On mukavampi jatkaa matkaa pidemmälle, kun tiedät, että akkusi lataus varmasti riittää. Älykäs toimintamatkan ennuste kertoo jäljellä olevan toimintamatkasi tarkasti ajotapasi, sääennusteiden ja joukkotietojen perusteella. Se auttaa matkan ja latauspysähdysten suunnittelussa sekä yllätysten välttämisessä.

  Sähköauton matkasuunnittelu

  Sähköauton matkasuunnittelu 

  Aseta haluamasi kohde, ja sovellus kartoittaa parhaan reitin ja suunnittelee matkan varrella tarvittavat latauspysähdykset. FordPass-sovellus tietää jäljellä olevan toimintamatkan ja ilmoittaa matkan kokonaiskeston, latauspysähdykset mukaan lukien.

  Latauksen tila

  Kytke, jätä lataamaan ja rentoudu. Voit seurata Ford-auton lataustasoa FordPassilla, joka ilmoittaa kun haluttu lataustaso on saavutettu ja matka voi jatkua. Jos laturi jostain syystä irrotetaan, saat tiedon myös tästä.

  Lähtöajat

  Varmista, että autosi on lähtövalmiina aina tarvittaessa asettamalla haluamasi lähtöajat. Sovellus aikatauluttaa auton latauksen etukäteen ja käynnistää sen, jotta voit istua lämpimään ja lähtövalmiiseen autoon. Elämäsi helpottuu, sillä FordPass huolehtii akun toimintamatkan maksimoinnista matkaasi varten, kaikissa sääolosuhteissa.

  Latauksen maksaminen

  Hallinnoi latausta FordPass-sovelluksella ja koe helppo latauskokemus FordPass-latausverkossa. Yhdistä Ford-käyttäjätilisi valitsemaasi maksutapaan, jolloin kuitit lähetetään sinulle sähköpostilla jokaisen latauksen jälkeen. Voit jopa jakaa tilisi perheenjäsenten tai ystävien kanssa. FordPass-latauskortin mukana toimitetaan tiedot FordPass-latausverkoston 5 vuoden kokeilujakson aktivoinnista, johon sisältyy edullisten IONITY-hintojen 1 vuoden käyttöoikeus.*

*Mach-E:n lataamisesta yleisillä latausasemilla peritään maksu. Kotilatauksen hinta riippuu käytössäsi olevasta sähkösopimuksesta.


PAIKALLISET VAROITUKSET

PAIKALLISET VAROITUKSET

Muilta yhdistetyiltä ajoneuvoilta tulevat tiedot on suunniteltu auttamaan sinua havaitsemaan häiriötekijät matkallasi jo ennen kuin ne ovat näköpiirissä. Paikalliset varoitukset -toiminto tunnistaa esimerkiksi tietyöt ja liikenneruuhkat muiden autojen käyttäytymisen perusteella. Sitten se ilmoittaa näistä kuljettajalle SYNC-näytön ilmoituksella.*

LIVE TRAFFIC -LIIKENNETIEDOT]

LIVE TRAFFIC -LIIKENNETIEDOT

Liikenteessä tapahtuu, mutta viivästyksiin ei ole tarvetta. Pysy askel edellä ja anna autosi valita uusi reitti sujuvampaa matkaa varten. Ilmainen ensimmäisen vuoden ajan uuden Fordin hankkimisesta ja helposti hallittavissa Ford-käyttäjätilin kautta.

AJA ÄLYKKÄÄMMIN

AJA ÄLYKKÄÄMMIN

Tallenna jokainen matka Omat matkat -toiminnolla, jonka avulla voit tarkastella menneitä matkoja, kuljettua etäisyyttä, matkan kestoa, keskinopeutta ja paljon muuta. Tietoja ajotavasta -ominaisuuden avulla voit tarkastella ajotapaasi, kuten jarrujen käyttöä, kaarreajoa sekä kiihdytystä. Yhdessä nämä ominaisuudet auttavat sinua ajamaan taloudellisemmin ja seuraamaan auton käyttöä.

NOUSE KYYTIIN JA KIIHDYTÄ VAUHTIIN

NOUSE KYYTIIN JA KIIHDYTÄ VAUHTIIN

Tiedät, mihin olet matkalla ennen kuin lähdet kotoasi, ja nyt voit kertoa sen autollesikin. Etsi määränpää Ford Pass -sovelluksella ja lähetä se puhelimestasi autoosi. Näin reittiohjeet ovat valmiina odottamassa sinua.

POLTTOAINERAPORTIT]

POLTTOAINERAPORTIT

Kuukausittainen polttoaineraportti voi auttaa parantamaan ajon ympäristöystävällisyyttä ja taloudellisuutta. Saat tarkan kuukausikojtaisen raportin yhdistämällä ajoneuvosi AppLinkin  kautta. Vaihda vaivattomasi kulutuksen ja kustannusten välillä ja vertaile kuukausia keskenään.

*Paikalliset varoitukset on tilauspalvelu, johon saat vuoden ilmaisen kokeilujakson, kun ostat uuden Fordin.


KUNTOVAROITUKSET

KUNTOVAROITUKSET + TILA

Kuntovaroitukset kertovat sinulle viiveettä, jos autosi kaipaa huomiotasi. Voit tarkastella autosi kuntoa yhdellä silmäyksellä ja tarvittaessa saat hälytyksen. Saat tarkkoja päivityksiä tärkeistä asioista, kuten rengaspaineesta ja nestetasoista.

TIEPALVELU

TIEPALVELU

Saat helposti apua tien päällä ja voit jatkaa päivääsi. Jos kohtaat ongelman, voit ottaa helposti yhteyttä tiepalveluun** sovelluksen kautta.

HELPPO HUOLTO

HELPPO HUOLTO

Teimme huollosta niin helppoa, kuin sen pitäisikin olla. Ford Pass-sovellus muistuttaa kätevästi auton huollosta ja lähettää siihen liittyviä ilmoituksia. Sen avulla voit myös helposti pyytää huoltoa tai palvelua, ja se pitää digitaalista kirjaa huoltohistoriastasi, jotta sinun ei tarvitse huolehtia huoltopapereista.KÄYTTÖOPPAAT

 • Nämä ohjevideot kertovat, miten hyödynnät FordPass-sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla. Ota selvää, miten FordPass-sovellus on avaimesi yhteysominaisuuksien maailmaan – aina ensiasetuksesta FordPass Connect -modeemin aktivointiin.
Tutustu Ford-mallistoon Ota yhteyttä


*FordPass Connect -modeemi mahdollistaa yhteyspalvelut, ja se on saatavilla valituissa autoissa tai autoissa, joissa on navigointiominaisuus. FordPass Connect -modeemi kytketään auton toimituksen yhteydessä. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä. Datasiirto ja palvelu eivät välttämättä ole saatavilla tai toimi kaikkialla. Tiedonsiirrosta voidaan veloittaa tiedonsiirtomaksu. FordPass-sovelluksen ja yhdistetyn auton tietosuojakäytäntöjä sovelletaan, ja ne ovat luettavissa paikalliselta Ford-verkkosivustolta.

**Tiepalvelun käyttämisestä veloitetaan palveluntarjoajan määrittämä maksu,  ellei autossa ole palvelun sisältämää Ford Liikkumisturva-tilausta.


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Automaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset AutomaaArviot