Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Ranger

Alkaen
€ FI - POA

1000kg

Kantavuus

170 hv (125 kW) / 213 hv (157 kW)

2.0 Ford EcoBlue

6 vaihdetta

Manuaalivaihteisto

10 vaihdetta

Automaattivaihteisto

Suorituskykyä kaikissa ajo-olosuhteissa


Entistä tyylikkäämpi ja suorituskyisempi


Uusi Ford Ranger on Euroopan myydyin lava-auto, jossa on uusia teknologioita enemmän kuin koskaan ennen. Edistykselliset järjestelmät, kuten Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaistanpitoavustin ja Parkkitutkat parantavat ajokokemusta ja antavat ajovarmuutta. Mäkilähtöapu, Alamäkihidastin ja Aktiivinen pysäköintiavustin puolestaan lisäävät hallittavuutta ja turvallisuutta.


Turvallisuus


Ford Ranger on kaikkien aikojen ensimmäinen lava-auto, joka on saanut viiden tähden Euro NCAP -turvallisuusluokituksen. Rangerissa on luokkansa paras turvallisuusvarustelu, joka sisältää vakiona kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, sivuturvatyynyt sekä kuljettajan polviturvatyynyn ja kehittyneen ESC-ajovakauden hallintajärjestelmän.


Ohjaamomallit


Super Cab -ohjaamossa on normaalit etuovet ja kaksi takareunasta saranoitua ”kaapparimallista” takaovea. Näin oviaukko aukeaa leveäksi, jolloin ohjaamon taakse ja etuistuinten takana olevaa säilytystilaa on helpompi käyttää. Super Cab -malleissa ei ole takaistuimia.

Double Cab -ohjaamossa on neljä täysikokoista ovea ja reilut tilat jopa viidelle. Takamatkustamon tilat ovat luokkansa kärkeä. Double Cab -malli on myös mahdollista rekisteröidä alennetun autoveron pakettiautoksi kotimaassa tehtävällä takaistuinten poistotyöllä.


Vaikuttavia ominaisuuksia


Rangerin vetokyky on luokkansa johtavaa tasoa, sillä Rangerilla voi vetää jopa 3500 kg:n perävaunua. Kantavuus on yli 1000 kg ja kahluusyvyyskin on 800 mm. Rangerin jopa 237 mm korkea maavara mahdollistaa liikkumisen vaikeissa olosuhteissa.


Neliveto maaston mukaan


Valittavissa on kolme eri vetotapaa: 4x2 sopii tavalliseen ajoon, 4x4 (High Range) huonoille teille ja maastoon sekä 4x4 (Low Range) poikkeuksellisen haastavaan maastoon. Elektronisen nelivedon kytkennän Shift-On-The-Fly avulla voidaan vaihtaa 4x2 ja 4x4 High Range -tilojen välillä auton ollessa liikkeessä. Järjestelmä toimii yhdessä ESC-ajovakauden hallintajärjestelmän kanssa


Ranger – Vuoden Pick-up 2020 - Lue lisää.


Uusi Ranger interaktiivinen esite
Galleria

Lisävarusteet
Lisävarusteet

Varaa koeajo
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat