Fordin ladattavat hybridit - hyötyajoneuvot

Fordin ladattavat hybridit - hyötyajoneuvot

Bensiini- ja dieselmoottorin lisäksi Fordilla on saatavilla Ford Transit Custom ladattava hybridi (PHEV) ja Ford Tourneo Custom ladattava hybridi (PHEV).

Fordin tavoitteena on, että Ford-mallistossa on vuoteen 2022 mennessä maailmanlaajuisesti 40 sähkö- ja hybridiautomallia, joista 16 on täyssähköautoja.  • Transit custom phev
 • ford Transit Custom 

  LADATTAVA HYBRIDI (PHEV)   • Uuden Transit Custom ladattavan hybridin (PHEV) ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Sen laatu, käytännöllisyys ja monikäyttöisyys varmistavat kuljetusten sujuvuuden. Lataaminen on helppoa ja nopeaa, ja sähkömoottorilla ajettaessa päästöt ovat 0 g/km.


 • Uuden huipputeknologiaa edustavan, ladattavan hybridin (PHEV) edistyksellinen sähkömoottori voidaan ladata verkkovirralla. Lyhyillä ajomatkoilla käytetään vain sähkömoottoria. Pidemmillä ajomatkoilla hyödynnetään lisäksi useasti palkittua 1.0 Ford EcoBoost -bensiinimoottoria, joka lataa hybridiakkua ja laajentaa näin auton toimintasädettä. Transit Custom ladattavan hybridin (PHEV) päästöt ovat erittäin alhaiset.

 • Taloudellisuus

  Uusi Transit Custom ladattava hybridi (PHEV) kulkee yhdellä latauksella yli 56 kilometriä pelkän sähkömoottorin avulla. Varsinkin kaupunkiajossa ladattava hybridi on erittäin taloudellinen. Pidemmillä ajomatkoilla hyödynnetään myös 1.0 Ford EcoBoost -bensiinimoottoria, joka lataa hybridiakkua ja laajentaa näin auton toimintasädettä, mutta se ei ole suoraan yhteydessä vetäviin pyöriin. Se toimii yhdessä Regenerative Braking -jarrutusjärjestelmän kanssa, joka myös lataa akkua. 


 • Suorituskyky

  Uusi Transit Custom ladattava hybridi (PHEV) on erittäin vähäpäästöinen. Kuormatilan tilavuus on jopa 6 m3, ja kuormatilaan mahtuu standardikokoisia 240 x 120 cm levyjä tai kolme Euro-lavaa. Lisäksi uudessa Transit Custom ladattavassa hybridissä (PHEV) on luokkansa levein sivuliukuoviaukko, joten kuorman lastaaminen ja purkaminen on vaivatonta. Transit Custom ladattavan hybridin (PHEV) kantavuus on jopa 1186 kg. 


  Ota yhteyttä tai varaa suoraan koejo!
  Ota yhteyttä Varaa koeajoTutustu Transit Customiin

 • Tourneo Custom PHEV
 • ford Tourneo custom 

  LADATTAVA HYBRIDI (PHEV)  • Ford Tourneo Customin sisätilat tarjoavat premium-luokan ajo- ja matkustusmukavuuden jopa yhdeksälle henkilölle.
  Nyt Tourneo Customiin on saatavilla polttoainetaloudellisten dieselmoottorien rinnalla edistykselliset hybridi-vaihtoehdot.

 • Uusi Tourneo Custom ladattava hybridi (PHEV) kulkee yhdellä latauksella n. 56 km pelkän sähkömoottorin avulla. Varsinkin kaupunkiajossa ladattava hybridi on erittäin taloudellinen. Pidemmillä ajomatkoilla käytetään myös 1.0 Ford EcoBoost -bensiinimoottoria. Se toimii yhdessä Regenerative Braking -jarrutusjärjestelmän kanssa, joka lataa akkua. Sähkömoottoria voidaan taas käyttää, kunhan se on latautunut riittävästi.

 • Edistyksellisyys

  Uusi Tourneo Custom on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Edistyksellinen 2.0 -litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori on saatavilla neljänä eri tehoversiona, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit. Auto on saatavilla myös kevythybridiversiona (mHEV), jonka polttoaineenkulutus ja päästöt ovat vieläkin pienemmät. • Ota yhteyttä tai varaa suoraan koejo!
  Ota yhteyttä Varaa koeajo

Tutustu Tourneo Customiin Katso kaikki tarjoukset


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Automaa

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset AutomaaArviot